thehebbesisters.blogg.se

Överraskningsshow på herrgård

Publicerad 2014-09-23 14:27:00 i Allmänt,

Vi har ju varit ute och sjungit över större delar av Sverige sedan vi var väldigt, väldigt små och har därför mött det mesta när det gäller små skrymslen till loger, stressade arrangörer, okunniga ljudtekniker osv. Därför blir vi så otroligt glada när vi blir bemötta och omhändertagna på det fantastiska sätt som när vi sjöng på Kroksta Herrgård i söndags. Tjusiga Monica fyllde 75 år, så hon frågade oss om vi ville komma dit och fira henne med lite sång! Men det roliga var att inga av hennes inbjudna gäster visste om att vi skulle komma dit. Jag kan tänka mig att Monica och hennes man var lika pirriga av glädje och förväntan innan vi skulle börja som vi var. Det skulle bli så kul att överraska alla gästerna och bara storma in under middagen och sjunga! Som tur var blev de allihop precis så glada och överraskade som vi hade hoppats på och det blev ett väldigt lyckat framträdande som innehåll både stående ovationer och extra nummer :)
 
Efter vårt framträdande bjöds vi allihop på tårta och då satte vi oss och pratade med ett lyckligt födelsedagsbarn och några av hennes gäster. Vi hade jättetrevligt och mötte flera vänliga och intressanta personer! Faktiskt ledde ett av mötena vidare till fler spelningar. :)
Det är sällan man får en sådan här fin loge att byta om och förbereda sig i innan ett framträdande! Här fick vi i stort sett hela övervåningen på Kroksta Herrgård för oss själva där vi även serverades supergod mat innan vi skulle sjunga. LYXIGT!!
Jättegod hallontårta med choklad inuti!
Det snygga födelsedagsbarnet, Monica! Visst kan man inte tro att hon fyller 75 år?
/Emelie :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

The Hebbe sisters

Glädje, tonsäkerhet, utstrålning, musikalitet! De tre välsjungande systrarna i The Hebbe sisters Emelie, Josefine och Maria har sjungit sedan mycket tidig ålder och har framträtt över stora delar av Sverige vid olika tillställningar. De kom b.la till semifinal i TV4:s program TALANG 2009, turnerat med Gunhild Carling m.m. The Hebbe sisters är kända för sin sångglädje, närvaro, tonsäkerhet, intonation och energi. De framträder regelbundet med sina föräldrar och likaså musikerna Ulrika Hebbe och Lars-Inge Bjärlestam, Duo Sentire. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på sin repertoar. www.thehebbesisters. www.facebook.com/thehebbesisters

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela