thehebbesisters.blogg.se

Två framträdanden – två städer – en kväll!

Publicerad 2014-10-26 18:14:00 i Allmänt,

Lördag den 25 oktober hade vi en hektisk kväll! Vi började med att resa mot Karlstad och Elite Stadshotell för att överraska ett födelsedagsbarn och hennes familj. Kvällen till ära hade de önskat att vi skulle framföra några sånger som födelsedagsbarnet tyckte extra mycket om och självklart hade vi övat in mina arrangemang på dessa sånger: Fröken Fräken, Med en enkel tulipan och Jim Reeves I love you because.

Inte hade vi anat vilken reaktion I love you because skulle utlösa. Tårarna rann på födelsedagsbarnet och hennes man, de måste ha många känslosamma minnen till den låten. Jag gjorde faktiskt mitt andra framträdande någonsin för publik spelandes gitarr i den låten! Som tur var satt alla ackorden på rätt ställe :)

Det var verkligen roligt att möta denna härliga familj och att se den värme och kärlek som fanns emellan dem. De var så otroligt glada och tacksamma över att vi kunde komma! Förhoppningsvis får vi träffa dem igen någon gång fram över :)

Så fort vi hade sjungit färdigt i Karlstad, pratat lite med publiken och riggat ner våra mikrofoner så körde vi vidare mot Säffle för att sjunga på ytterligare en privat tillställning. Det var en fin och högtidlig stämning i huset och alla gästerna var välklädda, artiga och trevliga. Vi hade särskilt övat in La vie en rose efter deras önskemål, vilket blev väldigt uppskattat. Hela framträdandet var till Johan Gernandts ära som var kvällens hedersgäst och bl.a. är ordförande i Riksbanksfullmäktige och Svenska Dagbladets stiftelse. Tjusigt värre!

Om

Min profilbild

The Hebbe sisters

Glädje, tonsäkerhet, utstrålning, musikalitet! De tre välsjungande systrarna i The Hebbe sisters Emelie, Josefine och Maria har sjungit sedan mycket tidig ålder och har framträtt över stora delar av Sverige vid olika tillställningar. De kom b.la till semifinal i TV4:s program TALANG 2009, turnerat med Gunhild Carling m.m. The Hebbe sisters är kända för sin sångglädje, närvaro, tonsäkerhet, intonation och energi. De framträder regelbundet med sina föräldrar och likaså musikerna Ulrika Hebbe och Lars-Inge Bjärlestam, Duo Sentire. De har en förkärlek för swingmusik, men har även sånger från andra genrer på sin repertoar. www.thehebbesisters. www.facebook.com/thehebbesisters

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela